En idé der hurtigt fik ben at gå på

Det hele startede med et venskab, en drøm om iværksætteri, to gourmet slik enthusiaster og en fælles lyst til at dele ud af vores oplevelser om nye smage. 

Vi mødtes som kollegaer for et par år tilbage og har siden da været kollegaer i forskellige virksomheder. Nu er vi de ultimative kollegaer, som samarbejdspartnere. Mange ideér skabes ved køkkenbordet og vores er ingen undtagelse. På utallige gåture rundt på Frederiksberg, rejser og over madlavningen, blev ideén udbygget - og nu er vi her! 

Vi er begge pjattede med gourmet og kvalitets- snacks, slik og  drinks. Vi er meget opmærksomme på hvad vi spiser og at vi omgiver os med gode produkter, men det er ofte lidt tilfældigt når vi falder over et nyt produkt og vi har i den forbindelse erfaret hvor svært det var at blive inspireret af noget nyt for dernæst at hoppe hjem i sofaen og shoppe, når vi ville forkæle os selv eller andre. Der manglede et sted hvor vi overskueligt kunne finde de nyeste skud på stammen eller brands, som ikke nødvendigvis findes i de omgivende forretninger.

Så nu er vi her! Det er mest høfligt at præsentere sig, så.... 

 

Hej, vi hedder Emil og Madeleine. 


Velkommen til vores gourmet univers, som forhåbentligt også bliver dit. Vi går meget op i kvalitet og at du skal have en samlet oplevelse fra det øjeblik hvor du åbner vores side, til du snuser rundt og finder de produkter du har lyst til at prøve eller genkøbe (man bliver hurtig afhængig) og slutteligt til du modtager din pakke. Det hele skal være en god oplevelse hvor der er tænkt over detaljerne. Det betyder også, at vi gerne hører fra dig hvis der er noget vi kan forbedre eller tilføje, for at oplevelsen er særlig for dig.

 

Vi er ikke mere end et klik væk så slå endelig på tråden eller send os en besked. 

 

0