• Emil & Madeleine

CHOKOLADE & S’MORE COOKIES



De lækre amerikanske og canadiske smores er en populær tradition for børn og voksne når der om aftenen skal hygges omkring bålet. Vi hænger (desværre) ikke så ofte ud ved bål og i vores lejlighed på Frederiksberg er det begrænset hvor vi kan få bålhyggen frem. Istedet for den traditionelle udgave med et lag af graham kiks, skumfidus og chokolade har vi her lavet en gourmetudgave med The Mallows skumfiduser og cookies. Mmm.


The Mallows skumfiduser er fantastiske for sig selv men i nybagte cookies er de himmelske! Vores personlige favorit er smooth caramel, men du kan nemt skifte dem ud med de andre.

Du finder hele sortimentet af økologiske skumfiduser lige her: The Mallows

INGREDIENSER

120g sukker

140g farin

140g blødt smør

1 Æg

240 g hvedemel

½ teske vaniljepulver

1 halv teskesalt

1 teske bagepulver

75g af mallows – Vi brugte smooth caramel

150-175g chokolade – Vi brugte mælke chokolade.

SÅDAN GØR DU

Skær det bløde smør i små stykker og kom det i en skål sammen med sukker, brun farin og vaniljesukker. Rør dette god sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og rør igen.

Bland mel, salt og bagepulver sammen i en skål. Hæld melblandingen sammen med sukkermassen og rør det til en ensartet blød dej. Hvis du pisker massen så vær opmærksom på ikke at overpiske, da dejen blot skal samles.

Hak chokoladen groft og del skumfiduserne i mindre stykker, tilsæt dem til dejen og rør godt. Sæt dejen på køl i min. en time.

Fordel så klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. Du kan også forme massen som kugler. Placer dem med god afstand da dejen flyder ud under bagningen.

Bag dine cookies 15-20 minutter ved 180 grader i varmlufts ovn. Hvis de skal være bløde er bagetiden cirka 15 min, hvis konsistensen skal være almindeligt faste så er det 16 minutter og hvis du ønsker dem sprøde skal det være 17-18 min. Afkøl dem på bagerist. God fornøjelse i køkkenet! Hvis ikke I spiser dem imens de er lune så kan de sagtens opbevares i en lufttæt boks i optil 3 dage. Ha´en fantastisk sommer!


Lær Cream of the Crop at kende

 

Om os

Blog

Kontrolrapport

Kontakt os
____________________________
 

info@creamofthecrop.dk

Hjælp

Følg os

©2019 by Cream of the Crop

0