• Emil & Madeleine

Velkommen til!

Tak fordi du kiggede forbi! Vi vil gerne præsentere os nu da vi lige har mødt hinanden. Det her bliver helt bestemt ikke sidste gang at vi læses ved og det er starten på noget godt - det kan vi mærke!

Det her er begyndelsen på noget nyt og godt

Velkommen til vores blog. Her kommer vi til at dele viden om lidt af hvert, udfra hvad vi lige føler at der rør sig enten på gourmet snacks området eller hvis vi sidder på viden som du også kan være interesseret i. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at holde dig til vores webshop, der er fuld af lækkerier.


Baggrunden for den her webshop

“It’s not about ideas. It’s about making ideas happen”– Scott Belsky

Nu er vi igang. Igang med at gøre det nemmere for alle danskere, at købe gourmet snacks der både er bedre for dig at spise men også I en helt anden liga smagsmæssigt. What not to like? Vi er selv gourmet enthusiaster der har erfaret at denne nye fagre verden er under udvikling, men den er samtidig spredt rundt hos forskellige forhandlere. Der har manglet en webshop der gør det overskueligt at finde forskellige smagsoplevelser i slik kategorien, uden at du skal kæmpe dig igennem alle de produkter du ikke interessere dig for. Et sted der hjælper dig med at finde ud af hvad der rør sig så du ikke selv skal ud og opsnuse det nye. Vi gør også meget ud af at finde samarbejdspartnere der har produkter uden unødvendige ingredienser, så du ikke skal have dårlig samvittighed over at byde din krop at spise noget sødt eller salt (du får nemlig svært ved at stoppe igen) så det ikke kun er en snack der er lækker at se på og spise.


Vi vil gerne hjælpe dig med at supplere dit hjem med spændende eller sjovt drinksudstyr som du har set bartenderen smide rundt med fredagen før. Vi vil vise dig hvor meget det betyder at modtage en pakke der er pakket specielt til dig. Vi vil lytte til dig når du fortæller os hvad du mangler for at du kan træde ind i gourmet universet.Vi håber at du bliver glad for vores shop og glæder os til at pakke din ordre. Kom afsted, shop løs!


- Emil & Madeleine
10 visninger0 kommentarer
0