• Emil & Madeleine

Te & Gin cocktail

Mangler du en idé til en velkomstdrink når du skal afholde sommerens sociale sammenkomster? Eller måske blot en sommerlig aperitif der smager fantastisk på egen hånd men også til mad? Så har vi fundet det perfekte match. Copenhagen Sparkling Tea sætter nye standarder for lavalkoholiske drikke herhjemme. De er fantastiske på egen hånd men fungerer også virkelig godt som komponent i en cocktail. Et highend-produkt med masser af smag og mindre alkohol. De findes i tre smage under navnene Rød, Grøn & Blå.

Associationen til farven grøn kommer fra teens grundpille, som er en ingefær-citrongræs-te, der giver en delikat parfume, uden at det bliver overdrevet. Således får man en subtil, kompleks eksotisk næse kombineret med en delikat tørhed, der gør vinen egnet til mad. Syren er frisk og delikat, og umiddelbart er Grøn det oplagte valg, hvor du normalt ville vælge en syrlig hvidvin med en smule restsødme. Min favorit af de fire varianter. Men her kommer altså opskriften på en nem, lækker og frisk cocktail med Grøn som hovedrollen.

GIN & TEA

5cl Gin 10cl Sparkling Tea GRØN Pynt med citron og skiver af æble.
Blandingen mellem mousserende te og gin giver en frisk drink der er tilpas sød at den egner sig godt til at kunne nydes for sig selv eller til en let ret. Angostura kan også tilføjes for at give mere bitterhed til drinken - så forvandles den også til en aften cocktail. Nyd den!


50 visninger0 kommentarer
0