Nøje udvalgte lækkerier

Dansk gourmet vingummi
WALLY and WHIZ startede i en lille lejlighed på Østerbro i København tilbage i 2015, hvor Kristian Them Hansen skabte den første vingummi. Fundamentet var en brændende kærlighed til vingummi, men samtidig en anerkendelse af at kvaliteten af de fleste vingummier ikke lod produktet komme til sin fulde ret. Ingen e-numre, kunstige farver og smage. Kan nydes uanset religiøse retninger eller ernæringsmæssige præferencer og så er det altid en inspirerende sanse- samt smagsoplevelse.

 

Say hey to the kittens
CANDY KITTENS er det hurtigst voksende slikbrand i England med slik killinger lavet på de reneste ingredienser såsom frugtjuice og naturlige farvestoffer. Så er de ovenikøbet veganske. Det er gourmetslik for børn og voksne der ikke kan se sig selv i slik proppet med e-numre. De er fulde af smag!Fill your truffle trunk

Det britiske gourmet trøffel univers Monty Bojangles elsker at eksperimentere med nye lækre smage og fin emballage, og nu har de lavet en række franske chokoladetrøfler i forskellige varianter smukt pakket i kreative æsker med inspiration fra hele verden og er vinder af ikke mindre end 28 awards rundt om i verden.

 


 

En frankofil i danske klæder 

Vi fører smukke og lækre delikatesser til hverdagslivet fra LIE GOURMET. Det danske brand serverer sanselige madoplevelser på glas og flasker i smukt design. Du finder flere gastronomiske delikasser og specialister fra Lie Gourmet universet i vores forskelige kategorier. 

0